Сенки

Сенки е најновиот сингл од Теа Трајковска.

Музика, аранжман и мастеринг е дело на Лазар Цветковски, додека текстот за песната е напишан од Теа.

Слушнете, споделете, уживајте!

YouTube | Bandcamp | Deezer
Tidal | Apple iTunes & Music
Spotify | Google Play | Amazon

© 2020 Thea Trajkovska
℗ 2020 Thea Trajkovska & Adria Artists

Промоцијата на видео спотот за овој сингл ќе биде на 06.08.2020.

Режисер и продукција:
leletomi (https://www.instagram.com/leletomi)

Камера и едит:
Горан Симјаноски / Gogorzr (https://www.instagram.com/gogorzr)

Светло: Мартин Димитријев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *