Промоција на новиот сингл на AleXanDeR – „Шарена банана“

александар ристовски принц - шарена банана - видео

„Шарена банана“ е новиот сингл на AleXanDeR, а.к.а. Александар Ристoвски – Принц, овој пат во соработка со Kaly.

Видео записот официјално беше промовиран на ТВ Телма на полноќ по 1ви јануари, а покрај  премиерата на  синглот AleXanDeR ја искористи можноста да го најави новиот албум кој наскоро ќе биде издаден во целост.

На наше, а се надеваме и на Ваше задоволство, новиот сингл е достапен на нашиот YouTube канал, а наскоро следи и целиот албум.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *