Еден од првите артисти кои се придружуваат на Adria Artists

Еден од првите артисти кој официјално е дел од Adria Artists е AleXanDeR, на публиката подобро познат како Александар Ристовски – Принц. Во најава на новиот проект кој во скоро време ќе биде промовиран на нашиот YouTube канал ве потсетуваме на дел од неговата досегашна дискографија. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *