Сенки

Сенки е најновиот сингл од Теа Трајковска. Музика, аранжман и мастеринг е дело на Лазар Цветковски, додека текстот за песната … More

DNK - Javi mi | cover art

Јави ми

ДНК со нов сингл и анимирана видео приказна.Слушнете, споделете, уживајте и ширете љубов Javi mi by DNK YouTube | Bandcamp … More