Албумите на AleXanDeR објавени на најголемите дигитални платформи

На наше големо задоволство, а се надеваме и на задоволство на фановите на препознатливиот Александар Ристовски – Принц, од денес дел од неговата дискографија е достапна на најголемите дигитални платформи за музика како Apple iTunes, Google Play, Deezer, Spotify и многу други.

Дискографијата ги вклучува двата албуми со неговиот бенд Барбарела, соло студискиот албум „When the roses sleep“, како и новиот „Шарена банана“ со извонредната Kaly.

Направете си ги своите музички колекции од дома, уживајте во своите омилени артисти и албуми и бидете во чекор со Adria Artists.

Apple iTunes: https://goo.gl/ZnMgny

Google Play: https://goo.gl/nAf2Ks

Deezer: https://goo.gl/5L21Jr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *